Кадър Нова твКатастрофа между тир, автовоз и лека кола затвори Кресненското

...
Кадър Нова твКатастрофа между тир, автовоз и лека кола затвори Кресненското
Коментари Харесай

Тежка катастрофа блокира Кресненското дефиле, има пострадал

Кадър Нова тв

Катастрофа сред тир, автовоз и лека кола затвори Кресненското дефиле в понеделник сутринта. При случая е потърпевш един човек, заяви Нова тв.

``
реклама

Сигналът е подаден към 8.55 ч. в региона на жп гара ПК Яворов, на пет километра преди Кресна.

Раненият мъж - на 44 години, най-вероятно е карал под въздействието на алкохол. Той е с рана на главата, със подозрение за строшен прешлен. Транспортиран е в МБЛА-Сандански.

" Ние тръгнахме да го изпреварваме още от завоя, тук нямаше никаква кола, отсреща, изравних се с тая кола, дори камионджията лекичко понижи, по този начин си мисля де, и почнахме да го изпреварваме, вместо да влезнеме тука, той си кара по осевата, осевата... и най-после няколко удара имаше и други, само че ние към този момент сме изгубили надзор, колата си върви къде си желае ", изясни водачът на колата.



 

Лекият автомобил с благоевградска регистрация, пътуващ към Благоевград, предприел изпреварване и се ударил челно с лявата си предница в товарен автомобил. В опит да избегне колата, тир с румънска регистрация се удря в задната част на автовоз с благоевградски номер. Тъй като двата товарни автомобила са заклещени, пътят е изцяло затворен. Автомобилите се стопират на пътен възел Симитли-Банско.

В региона на случая има опашка от над километър, а в посока Благоевград колоната стига до Железница. Участъкът на Кресненското дефиле остава затворен до 12.00 ч., оповестиха от АПИ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР